Deze keer in de Midzomerkriebels: "Eerste DJ is bekend gemaakt", "Brommertoertocht is terug van weggeweest", "Midzomerfeest wil graag extra aandacht schenken aan de sponsors" en nog wat info over de kaartverkoop!

 

De eerste DJ is bekend gemaakt
De eerste DJ is dit weekend via onze facebookpagina bekend gemaakt! De enige echte Mental Theo zal ervoor zorgen dat jullie voetjes van de vloer gaan. Uiteraard maken we binnenkort meer DJ's en acts bekend. Er zullen in totaal 4 acts de revue passeren op de zaterdagavond!

 

Kaartverkoop
Net als vorig jaar werken we dit jaar weer met kaartverkoop. Kaartjes voor de cabaret op donderdagavond zijn te binnenkort te vinden bij De Parabool, deze kosten € 7,50 pp. Voor de vrijdagavond kun je weer tafels reserveren en de kaarten voor de zaterdagavond zijn online te reserveren. Hierover binnenkort meer!

 

Brommertoertocht
Terug van weggeweest: de brommertoertocht op de zondagochtend! Houd je van brommertoertochten? Of ken je mensen die hiervan houden? Stel ze dan even op de hoogte!

 

Dit jaar extra aandacht voor onze sponsors!
Vanaf dit jaar willen we extra aandacht geven aan onze sponsors, het succes van het feest hangt immers voor een groot deel af van hun bijdrage!

Om dit te bereiken gaan we dit jaar de sponsorpakketten aanpassen. Het doel is om ervoor te zorgen dat de pakketten iets rendabeler worden. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat onze sponsors kunnen profiteren van onze sponsorpakketten.

Binnen nu en enkele dagen ontvangen de sponsors het voorstel. Wij zijn erg benieuwd naar de reacties!

Deel dit via social media