Ook de PVV heeft schriftelijke vragen gesteld aan de Minister van Infrastructuur & Milieu naar aanleiding van het bericht: "Mariënheem timmert stevig aan de weg in N35-actie. Lees hier meer over de vragen.

 

Schriftelijke vragen van het lid van Aalst (PVV) aan de Minister van Infrastructuur & Milieu over het bericht op de Stentor.nl “Mariënheem timmert stevig aan de weg in N35-actie” [1].

1. Bent u bekend met het bericht op de Stentor.nl “Mariënheem timmert stevig aan de weg in N35-actie” en zo ja wat vindt u van dit ‘Traverse-plus-plan’ van de bewoners en hoeveel gaat het Rijk bijdragen om dit zo spoedig mogelijk te realiseren?

2. Ziet u het ‘Traverse-plus-plan’ als een eindoplossing voor deze weg of bent u bereid om alsnog de N35 ook bij Mariënheem op te waarderen tot een volwaardige stroomweg met 2x2 rijstroken en een maximumsnelheid van minstens 100 km/h, en zo ja binnen welke termijn?

3. Kunt u verklaren waarom het al 27 jaar duurt, zoals gedeputeerde Boerman stelt, voordat überhaupt een begin is gemaakt met de start van dit project terwijl zowel de bewoners als lokale bestuurders alle medewerking verlenen en zelfs bereid zijn tot cofinanciering?

[1] http://www.destentor.nl/raalte/marienheem-timmert-stevig-aan-de-weg-in-n35-actie~a7190c4f/

Deel dit via social media