Een aantal mensen zijn aan de slag gegaan om een leuke en goede invulling te vinden voor de zomer 2017. In de zomerperiode is het tijd voor andere dingen dan ‘gewoon’ het dagelijks ritme. Mensen willen dan ook graag bij elkaar komen en met elkaar in gesprek gaan, een deur open zetten. Er is een programma voor alle dorpsbewoners in de zomerperiode van 2017. Doe mee met één of meerdere activiteiten!

 

Zelf een activiteit organiseren

Organiseer jij zelf een activiteit? Meld het dan. Wellicht dat de verbinding gemaakt kan worden om elkaar te versterken.

Om alvast te noteren

Zondag 16 juli, zondag 23 juli en de dinsdagen: 18 en 25 juli en 1, 8 en 15 augustus 2017.

Wie wil helpen?

Misschien wil je zelf iets doen en ben je geïnspireerd en wil je helpen. Laat het vooral weten en kom erbij. Er is geen vaste groep. Mensen komen samen, geven elkaar de ruimte en willen vooral verbinden en versterken. Een ieder staat altijd open voor leuke ideeën. Voel je vrij en kom er gerust bij. Meedenken en meedoen in een gezellige sfeer is het uitgangspunt en daarvoor is altijd iedereen welkom.

Houd de MIK en Mariënheem Online in de gaten!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en diverse nieuwtjes over de verschillende programmaonderdelen? Houd dan de MIK en Mariënheem Online in de gaten!

Meld je

Heb je interesse of heb je vragen?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of August Holtmaat, 06 40355006 of Marion Kogelman, 06 18291938.

Het resultaat komt tot stand door de intensieve en gezellige samenwerking met veel enthousiaste bewoners, KBO, Basisschool, Schalm, beeldentuin Eikelhof, plaatselijk belang en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel.

Deel dit via social media