Wil jij de zomervakantie ook sportief beginnen? Dan worden voor jou de Voetbaldagen in Heino georganiseerd. Vier dagen lang voetbaltrainingen, spelvormen en outdoor activiteiten maakt Voetbalkamp Heino een uniek kamp voor zowel de fanatieke jongens en meisjes tussen de 7 en 13 jaar die zichzelf echt willen verbeteren, als voor enthousiaste deelnemers die vooral op zoek zijn naar plezier met (nieuwe) voetbalvrienden. Deelname is al mogelijk vanaf twee dagen!

 

De thuisbasis van dit voetbalkamp is Summercamp Heino. Daar zijn wij gehuisvest in een groepsaccommodatie en maken wij ook gebruik van het op het terrein gelegen sportveld, de sporthal en het zwembad. De meeste trainingen worden afgewerkt op het op loopafstand gelegen sportpark van voetbalvereniging Heino. Er zal daar getraind worden op voetbalvaardigheden zoals: aannemen, verdedigen, schieten en dribbelen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor plezier en om een betere voetballer te worden!

Tussen de voetbalactiviteiten door gaan we naar het naast Summercamp Heino gelegen outdoorpark om daar uitdagende activiteiten te gaan ondernemen. Mogelijke activiteiten zijn het klimparcours hoog tussen de bomen en trapezespringen vanaf 7 meter hoogte. Last van hoogtevrees? Geen probleem, we gaan ook andere spectaculaire activiteiten doen als vlot bouwen, krat stapelen, boogschieten en klimmen over het water. Bij mooi weer kan er natuurlijk een duik genomen worden in het eigen recreatiemeer om af te koelen!

Voor meer informatie, de videobeelden van Voetbalkamp Heino 2016 of om aan te melden verwijzen

wij u naar onze website: www.voetbalkampheino.nl

Deel dit via social media