Het ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag! Wist je dat? ’s Nachts verbruikt je lichaam bouwstoffen om jouw lichaam te herstellen van de dag daarvoor. Door te ademen, transpireren en je eerste toilet bezoek kun je al wel tot 1,5 liter vocht verliezen. Wanneer je dus opstaat zijn je meeste bouwstoffen verbruikt, je energiereserves laag en je vochtbalans is verstoord.

Het ontbijt is dus de juiste maaltijd om jou lichaam weer te voorzien van vitale bouwstoffen zoals vitamines, mineralen en eiwitten voor je spieren. Daarnaast is een juiste hoeveelheid water belangrijk om jou vochtbalans te herstellen. 

Start jij je iedere dag met een compleet ontbijtje? Ben jij benieuwd of je de dag goed start? Vraag dan een gratis Fit Check bij mij aan. Tijdens de Fit Check doen we het volgende: ik vertel je iets meer over het belang van het ontbijt en daarna nog kort iets over de relatie tussen voeding en gezondheid, ik doe een bodyscan (waarbij we je vet, spiermassa en vochtpercentage meten), daarnaast krijg je een analyse van je eigen voeding en beweeggedrag. De Fit Check duurt ongeveer 45 – 60 minuten en is helemaal gratis. 

Shauni voedsel

Ik zal ook nog even kort wat over mijzelf vertellen, mijn naam is Shauni van Dijk en ben 26 jaar. Ik ben afgelopen juni afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde en heb al 3 jaar lang als online lifestyle coach gewerkt. De afgelopen 5 jaar heb ik in Groningen gewoond en sinds juni woon ik in Mariënheem vanwege de liefde. November 2018 ben ik begonnen om mijn eigen bedrijf op te zetten en ik ben werkzaam vanuit Mariënheem en Zwolle. Hierbij coach ik mensen op hun persoonlijke drijfveer om de beste versie van zichzelf te worden.  

Dus ben je geïnteresseerd in de gratis Fit Check neem dan even contact met mij op en dat kan via een reactie hieronder, neem telefonisch contact met mij op via 06 -83992849 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast kun je voor meer informatie over mij en mijn net gestarte bedrijf een kijkje nemen op mijn Facebook-pagina: Active Lifestyle Club Mariënheem.

De Fit check vindt plaats in Marienheem.

Deel dit via social media