De maand augustus is op zondag 4 aug. begonnen met muziek op zondag. Professioneel organist Casper Rodijk gaf een demonstratie in de kerk van 11 tot 12 uur.

Dinsdag 6 augustus was er veel creativiteit bij de WMO. Zorg en cultuur. Er kon naar harte lust geschilderd worden. Met medewerking van Sylvia en Jenneke en klarinettist Mia.....

Johan Schrijver heeft woensdag 7 augustus enkele personen rondgeleid in Marienheem, en wat informatie gegeven over de kerk Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming .

11 augustus was er van 11 tot 12 uur weer ‘muziek op zondag’. Dit keer met "Ehoesoftheheart". De zangeressen Gea Gijsbertsen en Marlijne van Elburg hebben samen met pianist Marijn Siero speciaal voor Marienheem, een lijst samengesteld wat ze ten gehore wilden brengen.

De Rolwandelclub van Marienheem heeft op 14 augustus een wandeling door het dorp gemaakt. Alle rolstoelen waren bezet en met een gezellige club van 27 personen werden de zonnebloemen bekeken, die dit voorjaar zijn geplant. Er zijn grote exemplaren bij! De grooste zonnebloemen staan bij familie Schrijver aan het Hobers en bij Riek Reins aan de Keizerskamp. Daarna gezellig napraten onder het genot van een kop koffie of thee in De Schalm.

foto's klik HIER

De Rolwandelclub heeft ook een duofiets.

De duofiets staat voor U klaar.

Zou u graag een tochtje willen maken met de duofiets, maar u bent er nog niet mee bekend, dat hoeft geen enkel probleem te zijn.

De vrijwilliger brengt hem bij U thuis zodat U in Uw eigen omgeving kunt oefenen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Ook is er de mogelijkheid dat de vrijwilliger U thuis ophaalt en samen met U een fietstocht gaat maken.

U betaalt € 5,00 voor een dagdeel en het oefenen thuis is gratis.

Wilt U ook graag gebruik maken van de duofiets, dan kunt U contact opnemen met:

Annie Achterhoek Telefoon 0572 - 351312

Deel dit via social media