Succesvol programma zaaien, oogsten en ontmoeten.

Woensdag 21 augustus was er veel belangstelling voor de rondwandeling door Marienheem. Diverse plekken werden bezocht en er werd veel over verteld.

Zaterdag stond in het teken van creatief met bloemen. Er werden vele fleurige en kleurige boeketjes gemaakt. Zaterdagmiddag waren 18 personen heel intensief bezig een mooi “stukje” te maken. Ieder ging met een fraai boeketje naar huis...

Eat and Meet en Music in mooi parochie bos Marienheem.

Zondag 25 augustus was de afsluiting van het zomerprogramma: Samen Leefbaar Marienheem.

Zondagmorgen was er een dienst in het parochiebos. Veel lof voor de samenstellers van dit gebeuren. Alle koorleden werden na afloop verrast met een zonnebloem.

Voor de brunch hadden zich ruim 100 mensen opgegeven. Er was genoeg te eten en iedereen liet het zich goed smaken. “Het was goed te gebrüken”, was de Sallandse slogan. Alles onder het genot van live-muziek van Muziekhandel Droog, hoewel een drankje er wel bij hoort. Het weer was fantastisch en alles was fraai opgesteld in het parochiebos.

Beste sponsoren, vrijwilligers en iedereen die geholpen heeft om het programma zaaien, oogsten en ontmoeten tot een gigantisch succes te maken, bedankt!

De BRUNCH EN DE ZONNEBLOEMEN als hoogtepunt was spectaculair, maar ook de andere activiteiten waren goed.

Zonder de inzet van jullie allen was het niet gelukt. Het mooie van het project is de aanloop naar het hoogtepunt toe. De vele weken, uren en mankracht aan voorbereiding. Dit zijn de momenten waarin nieuwe verbindingen ontstaan. Een groot netwerk aan mensen die elk op een eigen manier een steentje hebben bijgedragen. Dit is prachtig! Zo houden wij samen Mariënheem leefbaar.

SAMEN MARIËNHEEM, BEDANKT!  voor de foto's klik HIER

sponsoren1

Deel dit via social media