Hetty Nijmeijer-Senkeldam geeft op 26 september en 3 oktober de workshop ‘HSP in balans’, een workshop voor hooggevoelige mensen.


De workshop bestaat uit twee avonden en wordt gehouden op woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur in ‘t Visnet aan de Grotestraat in Nijverdal. We werken in een kleine groep.

Mensen die hooggevoelig zijn, voelen zichzelf vaak anders dan anderen. ‘Jij bent ook altijd zó gevoelig’, krijgen ze vaak te horen. HSP'ers hebben een zintuigenstelsel dat meer ervaart, meer opneemt, dan dat van de gemiddelde mens. Dat is voor hen vaak lastig, want alles wat bij hen binnenkomt, moet ook verwerkt worden. Het lijkt alsof er geen filter is. Bijvoorbeeld stemmingen van anderen worden door hen sterker aangevoeld, veel lawaai ervaren zij als erg hinderlijk. Zij kunnen lang over opmerkingen van anderen blijven piekeren. In mijn praktijk merk ik dat hoogsensitieve mensen het moeilijk vinden om in balans te blijven en gevoeliger zijn voor stress.

In de workshop “HSP in balans” geef ik handvatten om op een goede, fijne manier om te gaan met hooggevoeligheid, zodat mensen ervaren dat hooggevoeligheid geen last hoeft te zijn, maar een gave die je gebruiken kunt. Ik reik makkelijke en praktische oefeningen aan die je in je dagelijks leven kunt gebruiken om beter in balans te blijven. Daarnaast is er volop gelegenheid om met andere HSP’ers ervaringen uit te wisselen.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Hetty Nijmeijer-Senkeldam, tel. 06 -42471033 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel dit via social media