Van 1 t/m 8 oktober is de landelijke week tegen Eenzaamheid, in de gemeente Raalte noemen we dit de Week van de Ontmoeting. Een week waarin speciale aandacht wordt gevraagd voor alle mensen die zich regelmatig  alleen voelen staan. Mensen die niet zo vaak bezoek krijgen en die weinig gezelligheid om zich heen ervaren. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend familie te hebben of een grote vriendenkring. Ontelbaar veel mensen in Nederland , jong én oud, voelen zich regelmatig eenzaam.

 
Na het succes van vorig jaar wordt de gebakjesactie dit jaar door WijZ welzijn, bakkerij van der Most en de kernteams georganiseerd in Raalte en Heino en wel op donderdag 3 oktober 2019.    

Hoe werkt de gebakjesactie? 
Je kent vast wel iemand die vaak alleen is en weinig sociale contacten heeft, die je zou kunnen verblijden met een bezoekje en een gratis gebakje.  

Mensen uit Raalte e.o. die mee willen doen kunnen zich aanmelden bij Wijz welzijn, via telefoonnummer  038 851 5700 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zij kunnen de gebakjes
op 3 oktober ophalen bij Bakkerij van der Most, Nieuwe Markt 9 in Raalte. 

Bij aanmelding worden onderstaande gegevens genoteerd: 
 Eigen naam en (e-mail)adres  
 Naam en adres van degene die je wilt bezoeken 
 Hoeveel gebakjes je hiervoor nodig hebt 

Wil je wel meedoen aan de gebakjesactie, maar heb je geen bezoekadres? Geen probleem. Meld je
aan via WijZ welzijn en wij zorgen voor een bezoekadres.  Opgeven kan vanaf nu tot en met
24 september a.s.

Deel dit via social media