Op maandag 4 november van 13.30 uur tot 16.00 uur wordt er in Marienheem een training ‘GOED omgaan met dementie’ gegeven voor inwoners van de gemeente Raalte. En op woensdag 13 november van 13.30 uur tot 16.00 uur wordt dezelfde training in het Dorpshuus Heino gegeven. De training is interessant voor mensen die in contact kunnen komen met mensen met dementie – voor iedereen dus.


In de gratis training GOED omgaan met dementie leer je stapsgewijs vaardigheden die belangrijk zijn wanneer je in contact komt met mensen met dementie.
Leer dementie herkennen, contact maken en iemand op de juiste manier helpen, bijvoorbeeld op straat of in de bibliotheek. De training helpt je om het veranderende gedrag van je naaste te begrijpen en geeft tips om er beter mee om te gaan.

Eén op de vijf Nederlanders krijgt dementie. Omdat we steeds ouder worden, gaat het om steeds meer mensen. Dat betekent dat we steeds vaker te maken krijgen met mensen met dementie.
Daarom biedt de gemeente Raalte in samenwerking met Evenmens een training ‘GOED omgaan met dementie’ aan.

Wilt u graag weten hoe u contact maakt met mensen met dementie? Zet deze datum dus alvast in uw agenda. Weet u zeker dat u komt? Dan kunt u zich direct aanmelden:

Telefonisch: Evenmens: 0572-820997 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam, emailadres en plaats waar u aan de cursus deel wilt nemen. De inschrijving kan tot 2 weken voor de genoemde datum!

Deel dit via social media