Een van de hoogtepunten van ons Kerstprogramma is de kerstocht op woensdag 18 december. Het hele dorp wordt prachtig verlicht en versierd, helemaal in kerstsfeer. Starten kan tussen 18.00 en 20.00 uur bij het Omnihuus. De route is geopend tot 22.00 uur.

 

Onderweg is er van alles te horen en te zien voor jong en oud. Zo is er een kinderdraaimolen en suikerspin, koren en bandjes die optreden en big band is ook weer van de partij. Naast dit alles is er ook weer veel te zien in de verschillende etalages zoals kerststallen en kerststerren en ook is gedacht aan de vredesduif.

De route is geheel gratis maar een vrije gift wordt zeer op prijs gesteld.

Als slot van de tocht is er in de Schalm alle gelegenheid om iets te eten en te drinken, waarbij u dan een overheerlijke oliebol wordt aangeboden wanneer daarvoor het routekaartje kunt tonen.

Op de route is er een moment waarop u gevraagd wordt om loten te kopen. Dit is geheel voor het goede doel van 3FM Serious Request: the Lifeline ‘slachtoffers van mensenhandel’.

Wanneer u dan op zondag 22 december aanwezig bent voor de verloting heeft u ook nog een kans om een mooie prijs hiervoor te winnen tijdens de MARRIE CHRISTMAS DAY.

Deel dit via social media