Zoals elk jaar organiseren wij ook dit jaar weer een reuze gezellig jeugdkamp. Dit jaar echter op voorbehoud wegens de situatie rondom Corona. Wij zullen er alles aan doen om te handelen volgens de richtlijnen van het RIVM. De gezondheid staat in deze situatie voorop.

Wanneer het kamp dit jaar met zekerheid door kan gaan, zal deze weer vier dagen duren. We gaan dit jaar van dinsdag 11 tot vrijdag 14 augustus met zijn allen op pad. Komend jaar gaan we gezellig met de fiets naar Ommen.

 

Net zoals vorig jaar kan het opgeven weer via onze website: www.jeugdkampmarienheem.nl. Na opgave ontvangt u automatisch een bevestiging van de aanmelding. 

Het kampeeradres van dit jaar is:

De Arendshorst
Arendhorsterweg 3A
7731 RC Ommen

Het jeugdkamp is bedoeld voor kinderen van groep 5 t/m 8. De kosten bedragen dit jaar: €55,- per kind.

Dit jaar zijn helaas de flessenactie en paasparty niet doorgegaan wegens de omstandigheden rondom Corona. Binnenkort zullen wij met meer informatie komen over een digitale inzamelingsactie voor Stichting Jeugdkamp Mariënheem om zo de mogelijke financiële problemen rondom het budget te minimaliseren.

De aanmeldingen dienen voor 7 juni 2020 digitaal doorgegeven zijn via onze website. Overmaken op rekeningnummer: NL53RABO0112353037 t.n.v. Stichting Jeugdkamp Mariënheem. Onder vermelding van naam of namen van uw kind(eren). Het bedrag dient uiterlijk 14 juni 2020 op onze rekening staan.

Heeft u vragen, wilt u verdere informatie of komt u er niet uit met het digitale aanmelden? Dan kunt u mailen naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media