Hier vind je alle (tot nu toe bekende) informatie over de programma-onderdelen van Virtueel Midzomerfeest 2020.

 

Radioprogramma’s
Alle radioprogramma’s zijn te beluisteren/bekijken via live feed op de website en de Midzomer app. Wanneer de frequentie van de radio bekend is zullen wij dit zo spoedig mogelijk bekend maken!

Liedjes aanvragen
Liedjes kun je gedurende het hele weekend aanvragen door een verzoekje te sturen naar dit telefoonnummer:
06-1301-3305

Voor de kinderen - Zoek Mr. Marrie
Onze vrijwilligers hebben een Mr Marrie knuffel verstopt in het dorp. Wil je weten waar Mr. Marrie ligt? We geven een aantal tips tijdens onze radioprogramma’s! De vinder mag zich trotse eigenaar noemen van de Mr. Marrie knuffel.

Pilsen op de oprit
Zaterdag en zondag van 15:00 tot 22:00 staat “Pilsen op de oprit” op het programma. Lekker met vrienden, buren en/of familie een drankje drinken op de oprit, binnen of in de achtertuin. Uiteraard op 1,5 meter en met inachtneming van de RIVM-maatregelen. Deelnemen op eigen risico.

Lieve Mona
Zit jij met een probleem of een prangende vraag waar je niet uitkomt? Schrijf je vraag dan aan Lieve Mona via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arbeidvitaminen

Tijdens de laatste werkende loodjes voor het weekend wordt je getrakteerd op te beste muziek van toen en nu. En heb jij inspraak op wat er gedraaid wordt. Vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Knallend het weekend in
 Vrijdag van 16:00 tot 18:00 uur presenteren wij het radioprogramma “Knallend een weekend in”, een knotsgekke middagshow waar de muziek van links naar rechts gaat en omlijst wordt met muzikale weetjes.

Beunhaas FM
Voor de vroege vogels onder ons die zaterdagochtend om 07:00 uur al wakker zijn of genieten tijdens de “zwarte” klusjes van de lekkerste evergreens!

Wakker worden
Rustig ontwaken op de zondagochtend van 08:00 uur tot 09:00 uur met muziek uit de goede oude tijd (jaren 60 & 70).

Marienheemse TOP40
Na het spetterende succes van vorig jaar, hebben we dit jaar wederom een echte Mariënheemse hitlijst! Op de website vind je een formulier waar jij je Top3 met favoriete muziek kunt aangeven. Onze vrijwilligers verzamelen deze formulieren en maken hier een Mariënheemse Top40 van. Zondagmiddag van 13:00 tot 16:30 uur is de Mariënheemse Top40 te horen op de radio!

Kinderprogramma
Voor de kinderen vanaf 2 jaar tot en met groep 4 is er een kinderprogramma, waarbij ze thuis een Midzomervlag mogen maken. Zit je kind op de basisschool? Dan krijgen zij een pakketje mee naar huis met daarin de juiste materialen om een Midzomervlag te maken.

Kinderen die niet op de basisschool in Mariënheem zitten kunnen hun pakket ophalen aan de Akkerwinde nummer 9.

De kinderen mogen een foto en/of video maken van hun vlag en deze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De foto’s / video’s plaatsen we op de website. Meer informatie staat op de flyer die bijgeleverd is in het pakketje.

Mr Marrie door het dorp
Zaterdag van 11:00 tot 12:00 uur rijdt Mr Marrie in een golfkarretje door het dorp.

Pubquiz
De Pubquiz begint op de vrijdag om 20:00 uur en iedereen kan online meedoen. De presentatoren (Sappe en Hoaze) zijn in de studio aanwezig en zijn via een livestream op YouTube te zien en te horen. Aan het eind van de eerste ronde zal er een eerste winnaar zijn die een dinerbon wint twv €100. Vervolgens zal de DJ een half uurtje muziek draaien en doen we een tweede ronde, waarbij nogmaals een dinerbon twv €100 euro te winnen is.

Iedereen kan zich individueel of als team opgeven via onze website. De link naar de Pubquiz en de YouTube stream zullen we via de opgegeven mail communiceren. We vragen ook om een telefoonnummer, zodat we eventueel live verbinding kunnen maken in de studio met de winnaars.


Elke deelnemer moet dus beschikken over een scherm waarop de YouTube stream te zien is en een laptop/telefoon/tablet om de quiz te spelen. 

Radiobrunch
Op zaterdagochtend om 11 uur gaan we gezamenlijk het brood aansnijden tijdens de Midzomerbrunch. De brunch bestaat uit een luxe pakketje met een croissantje, twee verse bollen, jus d’orange, iets te smeren, iets te strooien en een gekookt eitje. Tevens is er een bingokaart toegevoegd voor de Bingo op zaterdagmiddag. Dit alles voor slechts €5,- per persoon.

Pakketten kunnen gereserveerd worden via de website. Opgave is mogelijk tot uiterlijk woensdag 17 juni om 18:00.

De Radiobrunch zal vanaf 11 uur starten en heeft een gevuld radioprogramma tot 12:30 uur met o.a. cabaret van Koop Drost. De broodjes zijn in samenwerking met de Parabool en het gekookte eitje wordt kosteloos aangeboden door

Pluimveebedrijf Velderman. De pakketten zijn af te halen op zaterdagochtend tussen 9:00 en 10:30 op het grasveld tegenover de Parabool, maar bij slecht weer in de koffiecorner.

Midzomer Bingo
Op zaterdagmiddag om 16:00 start de Bingo. De Bingo wordt gepresenteerd door Simon en Gillian. Bingokaarten zijn los verkrijgbaar bij de Parabool voor slechts €2,- per stuk en worden zaterdagochtend 20 juni verkocht tussen 9:00 uur en 10:30 uur op het veldje voor de Parabool.

We spelen één ronde, dus één bingokaart per persoon is voldoende... maar je mag er altijd meer kopen uiteraard. Er zijn zoals altijd mooie prijzen te winnen. De Bingo kan thuis worden gespeeld en via de Radio zal de presentatie en de bingonummers te beluisteren zijn. Wanneer iemand Bingo heeft kan hij/zij live inbellen met de studio. Het telefoonnummer is: 06-1301-3305.

Let op: In ieder Brunchpakketje zit ook een bingokaart.

Barbecue
Zaterdagmiddag van 18:00 tot 19:00 organiseren we BBQ-Radio, het ideale moment om de barbecue aan te steken. Je kunt BBQ-pakketten reserveren via onze website.
De prijzen per pakket en de locatie om de pakketten af te halen volgen nog.

Radio Heuverikx
Zaterdag van 19:00 tot 20:30 uur kunnen jullie luisteren naar Radio Heuverikx, een leuk radioprogramma waarbij we inspelen op interactie met de mensen thuis. Jullie krijgen namelijk een stukje stemrecht… op onze social media verschijnt regelmatig een poll, zodat jullie ons kunnen laten weten wat jullie favoriet is! Het programma wordt gepresenteerd door het welbekende duo Heuvink en Heymerikx. De laatste minuten van dit onderdeel zijn gewijd aan de favoriete foute nummers van Nick!

 

Deel dit via social media