Verlichting:                 De Veenen heeft ook al het initiatief genomen de buurt te versieren met verlichting. Vele huizen in Mariënheem hebben aan de vlaggenstok een mooi verlicht bolletje hangen, dat veel lijkt op het logo van de “ coronavirus”. Al met al een prachtig gezicht ’s avonds bij een wandeling door het dorp.......

Versiering kerk:         

De kerk is mooi aangekleed met groen en bloemen. Mooie creaties zijn er gemaakt en als de lampjes branden is het een fantastisch gezicht......

Goodiebag.

Op school hebben alle kinderen van de peutertuin t/m gr 4 een goodiebag ontvangen. Hierin zit materiaal om zelf een lichtje te maken. Tussen 21 dec en 1e kerstdag kan het lichtje naar de kerk worden gebracht.

Coronaverhalen school.

In de kerk zijn 44 verhalen opgehangen van groep 5,  6,  7 en 8. Ze vertellen oe ze de tijd hebben beleefd, toen ze thuis moesten “werken”. In de boompjes achter in de kerk hangen uitspraken die naar voren kwamen tijdens een groepsgesprek van groep 1 en 2 en groep 3 en 4.

Kerststal.

Ook de kerststal ontbreekt niet in de kerk. Buiten bij de Schalm is ook een kerststal geplaatst met “verlichte schaapjes”.

Wandeling.

Alle reden om eens een wandeling te maken door de straten en rond en in de kerk.

Houdt U in ieder geval aan de coronamaatregelen.

In de kerk is het wel verstandig een mondkapje te dragen.

Samen blijven we gezond!

SAMEN GEZOND MARIËNHEEM

alle foto's zien? klik HIER

Deel dit via social media