We hebben een goed alternatief winterprogramma gehad, waarin ook aandacht was voor de Coronaverhalen. Verhalen die door heel veel inwoners zijn aangeleverd in deze coronatijd in Mariënheem. De verhalen van de kinderen van de basisschool zijn getoond in de kerk.


Echter konden we niet alles doen zoals gepland in verband met de aangescherpte maatregelen.

Wel zijn we bezig met een mooi inspiratieboek van alle verhalen. Dit is nog in volle gang en we hopen het ergens in februari 2021 afgerond te hebben.

We willen echter ook nog een dag samen beelden verzamelen en gaan filmen over de verhalen die zijn aangeleverd. Dit kan een verhaal zijn van de mensen zelf en /of een nieuw verhaal of moment dat iemand wil delen via beeld. Dit beeld kan een schilderij, tekening of audio tekst zijn of jij zelf die iets verteld. Dit alles wordt gefilmd tot een mooie documentaire over de Coronatijd in Mariënheem. Alle inwoners die ons de verhalen hebben aangeleverd in 2020 zullen hiervoor weer benaderd worden.

We zullen ook al het materiaal zorgvuldig bewaren en 2020 vatten in een extra paneel in het parochiebos. Dit alles zullen we laten zien en horen aan elkaar. Echter wanneer dit zal plaatsvinden is afhankelijk van de maatregelen.

Houdt hiervoor de MIK en MOL in de gaten!

Voor vragen of om je aan te melden kun je contact opnemen met:

  • Marion Kogelman: 06 18291938
  • August Holtmaat: 06 40355006
  • Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media