We zijn op zoek naar vrijwilligers, zodat het zwembad vaak open kan. Ook al kun je maar een paar keer, we zijn blij met alle hulp. Het zwembad is (naar verwachting) open vanaf zondag 9 mei (moederdag) tot eind augustus 2021. In deze periode zijn we op zoek naar oppassers en controleurs voor het zwembadwater. Hieronder lees je er meer over.Functie 1:
OPPASSER

Inhoud:
Bij het ochtendzwemmen is er één oppasser aanwezig. In de middag- en avonduren staan er twee oppassers. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat iedereen prettig en veilig kan zwemmen. Ook verzorg je (als het mag vanwege corona) de verkoop van eten en drinken.

Tijden:
Maandag tot vrijdag 9.30 – 11.30 en 13 – 17 uur en 18 – 20 uur
Zaterdag en zondag 9.30 – 11.30 uur en 13 – 17 uur

Bijzonderheden:
- Wil je oppassen, maar kun je bijvoorbeeld alleen op de avonden? Geef het door. Wij houden rekening met alle wensen.
- Het is bespreekbaar als je geen 4 uur op een middag wilt oppassen, maar wel 2 uurtjes kunt missen. Dan lassen we een wisselmoment in.
- Het is mooi als je EHBO of BHV hebt, of als je een avond wilt bijwonen om de basisvaardigheden te leren. Want bij iedere opening van het zwembad moet er ten minste één EHBO’er of BHV’er aanwezig zijn. Heb je geen EHBO- of BHV-certificaat, dan is dat geen probleem. Want in de middag- en avonduren sta je altijd met z’n tweeën.

Functie 2:
CONTROLEUR ZWEMBADWATER

Inhoud:
Iedere dag moet de kwaliteit van het zwembadwater worden gemeten. Dat kost ongeveer een half uur per keer.

Tijden:
Iedere ochtend vóórdat de bezoekers komen en iedere avond ná sluitingstijd van het zwembad. Dit vanaf zondag 9 mei (ervan uitgaande dat het zwembad dan open kan) tot en met sluiting eind augustus. Voorkeur voor dag of tijd? Geef het door.

Informatie:
Heb je interesse voor één van deze functies? Neem dan contact op met Jenny Hofman via 06-20922800

Deel dit via social media