Het regent lintjes in de gemeente Raalte, want 11 heren krijgen er eentje waarvan 2 mensen uit Mariënheem

Een feestelijke dag voor maar liefst 11 inwoners uit de gemeente Raalte. Tien van hen mogen vanaf vandaag met trots zeggen dat ze Lid in de Orde van Oranje Nassau zijn. Een iemand is Officier in de Orde van Oranje-Nassau geworden. Burgemeester Martijn Dadema neemt vandaag telefonisch contact op met de gelukkigen

lintjes Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Nico Dijkman (59, Mariënheem)

Dijkman is jarenlang voorzitter van en vrijwilliger bij Plaatselijk Belang Mariënheem en betrokken bij de verkeerscommissie. Hij zet zich met name in op onderwerpen als de doorkruising van de provinciale weg en de veiligheid rondom de Hellendoornseweg. Daarnaast was hij negen jaar organisator van het jaarlijkse paasvuur en was hij tien jaar medeorganisator van Houtdorp Mariënheem, een tweedaagse herfstactiviteit voor kinderen.

lintjesLid in de Orde van Oranje-Nassau

André Holtmaat (53, Mariënheem)

Sinds 2004 is Holtmaat bestuurslid en voorzitter van de Stichting 't As-Spel in Mariënheem. Hij werkt mee aan het onderhoud van de sporthal en zet zich in voor de renovatieprojecten. Daarnaast startte hij in 2019 met het duurzaamheidsproject. Naast zijn werkzaamheden bij de sporthal zet hij zich in voor verschillende evenementen in het dorp, zoals de wandeldriedaagse.

Bron: De Stentor.nl

Deel dit via social media