Na de brunch en de kinderspelen ging de kermis weer open. Het gratis uurtje werd goed bezocht door fanatieke jeugd, die zeker ook de patatkraam en snoeperij niet oversloegen. Voor de jongere jeugd was er ook een luchtkasteel gebouwd en ze sprongen er vrolijk in rond.

Daarna was het tijd voor de ook goed bezochte bingo met mooie prijzen! Er was even rust in de tent, want het is wel opletten geblazen. Een volle kaart moest natuurlijk wel goed gecontroleerd worden. Zowel binnen als buiten de tent was het goed toeven, gelukkig ook voor de vele vrijwilligers. Ook buiten het feestterrein maakte men het ouderwets gezellig.

Na de bingo luidde Wolfgang Saufi wandelend over de tafels de stoelendans van DJ Tom van Duuren in waarna de avond weer goed op gang kwam met de live-band Q5 New Style! Tot in de kleine uurtjes werd er wederom flink gefeest in ons Mariënheem. https://www.marienheemonline.nl/fotovideo/fotos/midzomerfeest-zaterdagmiddag-avond

Na ’s zondagsmorgens weer eens de goed de ogen te hebben uitgewreven ging het programma weer verder. Midzomerradio was er weer als de kippen bij met onder andere hun eigen live muziek, maar ook de fiets- en brommertochten startten bijtijds met fraai gepoetste pareltjes. ’s Middags werd het weer bar gezellig op de kermis en in de tent, ondanks heel even bar slecht weer. Maar alle zegen komt van boven, nietwaar! Van heel jong tot net wat ouder genoot van de kermis, DJ Tom van Duuren, de veiling, alle feestgedruis met DeesieDjoeks en de band Lead - maar zeker ook van elkaars nabijheid en gezelligheid. https://www.marienheemonline.nl/fotovideo/fotos/midzomerfeest-2021-de-zondag

We hadden het wel gemist! Wat een geluk dat het ook fysiek door kon gaan, mede dankzij de volle inzet van de organisatie en alle medewerkers. Voor dit jaar zit het er weer op – met een beetje mazzel hoeven we nu echt maar één jaar te wachten op ons volgende Midzomerfeest.

Deel dit via social media