In de waan van de dag, waar to-do lijstjes vol staan met acties voor het gezin, werk of andere dingen lijkt het alsof je soms niet aan jezelf toekomt. Alsof rust alleen kan in vakanties of vrije dagen. Maar loslaten en onthaasten kan elke dag, ook in ons drukke bestaan. Mindfulnesstrainer Marion Kogelman legt uit, “Mindfulness leert je een stapje terug te doen en dingen in een ruimer perspectief te plaatsen. Je leert meer op te merken wat er om je heen gebeurt en vooral in wat dat doet met jezelf. Van daaruit kun je bewuste keuzes maken. Het helpt om gevoelens te erkennen en ze een plek te geven. En dat kan in het leven van alle dag.”

 

Mindfulness is voor iedereen. Het past in elke manier van leven. Mindfulness leer je door te oefenen, dat kan samen in een groep of alleen. In deze trainingen leer je hoe jij meer tijd en ruimte voor jezelf kunt creëren. Dat loslaten, onthaasten en rust ook in jouw leven past. Marion haalt de quote van Albert Einstein aan, “Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Het begint bij jezelf om van binnenuit rust te creëren, in het leven van alle dag. Dat is wat Mindfulness is, aandacht voor jezelf en dat gun ik iedereen.”

Het volgen van een training kan op verschillende manieren:

  • Mindfulness avond
  • Mindfulness stilte dag
  • Mindfulness training (8 weken)
  • Mindfulness training vanuit ouderschap (8 weken)

Marion Kogelman is gecertificeerd en de meeste zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van de 8-weekse training. Wil je graag meer vrijblijvende informatie of gewoon even langs komen om te horen en te ervaren wat het is? Neem dan contact op:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06 18291938 of via de website www.marionkogelmanbloo.nl.

Deel dit via social media