Bij Mindfulness gaat het om meer tijd en ruimte voor jezelf maken. Het begint bij jezelf om van binnenuit rust te creëren, in het leven van alle dag. Dat is wat Mindfulness is, aandacht voor jezelf en dat gun ik iedereen.

Op woensdag 3 november start er een laatste 8-weekse training.

In een tijd van herfst en donkere dagen is tijd voor jezelf nemen belangrijk. Rust, loslaten en onthaasten kun je iedere dag en elk moment mee starten.

Op woensdag 24 november en op woensdag 15 december is er een Mindfulness stilte dag. Iedereen kan hier aan meedoen. Voor wie Mindfulness nieuw of onbekend is, kan dit een mooie manier zijn om kennis te maken met een aantal Mindfulness oefeningen. Een dag voor jezelf als cadeautje. Tijd om stil te staan bij wat er op dat moment is. Een dag waarop je helemaal niets moet.

Ook zijn er maandelijks Mindfulness avonden. Een avond in groepsverband om Mindfulness beoefeningen samen te herhalen, want oefenen blijft belangrijk. Een vast moment en vaste tijd helpt om Mindfulness op de agenda te houden. Want we kennen het denk ik allemaal wel: een uur, een dag een week is soms zomaar weer voorbij gevlogen. En juist wanneer we gehaast zijn en drukte kennen, hebben we Mindfulness nodig.

Wil je graag meer vrijblijvende informatie, je aanmelden of gewoon even langs komen om te horen en te ervaren wat het is? Neem dan contact op:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06 18291938 of via de website www.marionkogelmanbloo.nl.

Deel dit via social media