Op woensdag 16 maart mag u gaan stemmen voor de gemeenteraad. De stempassen zijn inmiddels per post bezorgd. Wij, Euron Valpoort en Martine Scholten, willen vanuit onze verkiesbare plekken voor CDA Raalte graag de kern Mariënheem vertegenwoordigen. Je kunt ons vinden op nr. 10 (Euron) en op nr. 7 (Martine) van de CDA Raalte-kandidatenlijst.


Wij vinden het belangrijk dat ook de belangen van Mariënheem vertegenwoordigd worden. Wij maken daarbij dankbaar gebruik van Jos Alferink en Marion Kogelman die de kennis, ervaring en feeling hebben met wat er leeft in Mariënheem. Uw stem op een kandidaat van het CDA wordt zeer gewaardeerd. Wat we vooral belangrijk vinden is dat iedereen op 16 maart gebruik gaat
maken van zijn of haar stemrecht. Samen maken we Mariënheem sterk!

Euron Valpoort en Martine Scholten

Euron en Martine

CDA Raalte zet in op inclusieve maatschappij die het samen regelt!

Lijsttrekker Gerria Toeter: “Ruimte hebben én ruimte bieden aan elkaar” Het lokale CDA Raalte houdt vast aan de 4 kernwaarden van de partij:
Solidariteit, gespreide verantwoordelijkheid, rentmeesterschap en publieke gerechtigheid. Voor onze afdeling Raalte is het nog steeds een belangrijke inspiratiebron en tevens de leidraad voor
dit verkiezingsprogramma. Dus nu, misschien wel meer dan ooit,
zijn we samen aan zet!

CDA Raalte blijft zich onverminderd inzetten voor een gemeente waar het prettig wonen, werken en leven is. Een gemeenschap die naar elkaar omkijkt en waar we ruimte hebben én bieden aan elkaar. Op z’n Sallands samengevat draait het hier om noaberschap! Daarbij past volgens ons een samenleving waarin gemeente en burgers samen optrekken en ook samen de verantwoordelijkheid dragen.

Hoe we ons daarvoor in het verleden hebben ingezet en voor de toekomst gaan inzetten kunt u lezen in ons
verkiezingsprogramma: www.cda.nl/raalte

CDA samen aan zet 2022

Deel dit via social media