Mariënheem blijft goed en wordt beter; doorpakken met woningbouw, de N35 en de leefbaarheid. Wil je weten welke plannen Emiel en Roy (VVD) voor Mariënheem hebben?


Emiel Gerner

Doorpakken met woningbouw, N35 en de leefbaarheid in ons dorp

De afgelopen 8 jaar heb ik met veel plezier het Mariënheemse geluid laten horen in de Gemeenteraad. In beide verkiezingen heeft de Mariënheemse stemmer mij geholpen met een voorkeuszetel en daar ben ik jullie erg dankbaar voor.Deze ronde doe ik een stap terug en sta ik op plek 12. Mariënheemse belangen zal ik via de zijlijn blijven behartigen en op onze kieslijst staat op nummer 6 Mariënhemer Roy Tutert. Als import Broeklander weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om het lokale geluid te laten horen in het gemeentehuis.

De VVD heeft in de afgelopen 4 jaar veel voor elkaar gekregen op het gebied van economie, infrastructuur en de lokale lasten. Recent heeft u de aanslag gekregen voor de gemeentelijke lasten en die zijn in de afgelopen 4 jaar bijna nergens zo weinig gestegen als in de gemeente Raalte. De komende 4 jaar moeten we flink aan de slag als het gaat om woningbouw, echt werk maken van de N35 en zorgen dat het verenigingsleven in stand blijft.

U weet mij te vinden! 06-16693505

Roy Tutert

Mariënheem blijft goed en wordt beter

Mariënheem is een prachtige en krachtige gemeenschap. De VVD heeft zich de afgelopen jaren met veel energie ingezet voor de grootste uitdaging van ons dorp: de N35.
Een drukke rijksweg vlak bij een school die het prachtige dorp in tweeën hakt, verdient een plaats in het geschiedenisboek en niet meerin Mariënheem.De VVDheeft een krachtige brug tussen lokaal, provinciaal en landelijk.Deze zijn allemaal nodig voor de juiste oplossing voor dit probleem. Ik wil me daarom inzetten voor een goede oplossing voor de N35, want dit kan zo niet langer.

Daarnaast wil ik een belangrijk en fris geluid laten horen in de politiek: de jonge generatie. Politici zijn toch stoffige, saaie en oude mensen? Als jonge generatie zijn wij de generatie van de toekomst en dat geluid verdient meer aandacht. Onze generatie heeft moeite om zich staande te houden op de woningmarkt en te starten met het mooie leven in deze regio wat voor ons ligt.Daarnaast zijn wij de generatie die het klimaatprobleem op ons bord krijgen en dat met mooie doelen de komende 10 jaar moeten oplossen. Het is dus van groot belang dat onze generatie zich laat horen in de gemeenteraad van Raalte om met oplossingen voor de toekomst te komen voor de
woningmarkt en de implicaties van het klimaatakkoord.

Niet weglopen voor onze verantwoording, we gaan samen voor groen maar zijn zeker niet gek. Door bouwen, bouwen en nog eens bouwen, vrijheid creëren op de woningmarkt. Zodat de jonge generatie zelf vrijheid behoudt over hun woonkeuze en zich niet opgejaagd voelt door de oververhitte startersmarkt.

STEM op #6 Roy Tutert VVD

Deel dit via social media