Wij (GemeenteBelangen) nodigen jullie graag uit op zaterdagmorgen 12 maart om 09:45 uur in de Schalm. Wil je persoonlijk met mij in gesprek, laat het mij weten, want dán kom ik bij jou op de koffie.

 

De afgelopen 4 jaar heb ik mij via de gemeenteraad ingezet als volksvertegenwoordiger van de gemeente Raalte en uiteraard ook voor ons mooie Mariënheem. De laatste 2 jaar viel het niet mee vanwege de corona, die voor mijn gevoel de tijd heeft doen stil staan. Toch is er veel veranderd. We hebben andere belangen gekregen en onze tijd is nu anders ingevuld.

Hoe gaan we nu verder? Dat kun je niet alleen, dat moeten we samen doen. Daarom willen wij als GemeenteBelangen graag met jou in gesprek onder het genot van een kopje koffie. Onze lijsttrekker Irene Weertman zal daar bij aanwezig zijn en ook wethouder Wout Wagenmans is er deze morgen bij.
Ik wil me graag de komende jaren weer inzetten voor ons mooie dorp en de gemeente Raalte. Graag neem ik mee wat er speelt en wat er aandacht verdient.

Processen duren vaak lang en je hebt vaak een lange adem nodig om wat te bereiken. Kijk maar eens naar de ontwikkeling van de N35. We willen deze morgen graag een groep vrijwilligers in het zonnetje zetten: de verkeerscommissie! Zij zet zich al jaren in voor een veiliger Mariënheem en wij willen hen daar graag voor bedanken. We zijn enorm blij dat er nu dan eindelijk een handtekening is gezet. De N35 staat nu definitief op de MIRT. Echter hiermee zijn we er nog lang niet. Het eerste wat we moeten doen is de veiligheid verbeteren in ons mooie dorp. Ook is er een juiste afsluiting nodig voor industrieterrein het Fiester.

Silvia Nikamp
GemeenteBelangen
06 -221 68 668

Gemeentebelangen banner view file

Deel dit via social media