Dit weekend is het zover: Midzomerfeest 2022! Zien wij jullie in de feesttent? In deze editie van MOL lichten we nog enkele programma-onderdelen uit en vind je het volledige programma. Het Midzomerfeest wordt dit jaar gevierd op 17, 18 en 19 juni, maar op 16 juni vanaf 08:00 uur kunnen jullie al luisteren naar Midzomerradio via de website of 88.40 FM.

 

Straatversiering
Traditiegetrouw versieren wij ook dit jaar onze straten! Weten jullie al welk thema jullie kiezen? Hebben jullie de versiering al gehaald? Of het nou ‘de smurfen’, ‘Midzomerfeest door de jaren heen’, ‘cowboys & indianen’ of een thema naar keuze is, het maakt ons niet uit. Wij vinden het leuk als jullie ook dit jaar weer jullie uiterste best doen voor de leukst versierde straat of buurt.

Kerkdienst in de tent
Net als de vele jaren die ons voorgingen is er ook dit jaar een kerkdienst in de feesttent. De dienst begint om 09:00 uur.

Vekoma Midzomervoetbal
Zaterdag 18 juni vanaf 13:00 uur vindt het Vekoma Midzomervoetbal plaats. Tijdens elke wedstrijd staan er maximaal 5 personen in het veld, waarvan 2 dames en 3 heren!

Feestmiddag op Hoogeslag terras
Zaterdagmiddag vanaf 18:00 uur vindt de feestmiddag plaats op het Hoogeslag terras met Marco ten Kate en een DJ.

Kruiper Tweewielers: Sallandse Brommertoertocht en Tweewieltocht
Zondag 19 juni vanaf 10:00 uur vinden de Sallandse Brommertoertocht en de Tweewieltocht plaats, beide worden gesponsord door Kruiper Tweewielers.

Deelnemers aan de Sallandse Brommertoertocht (65km) kunnen zich om 10:00 uur inschrijven op het terrein, we vertrekken om 10:30. Vooraf inschrijven kan via de website, maar is niet verplicht.
De Tweewieltocht is een gezellige fietstocht van ongeveer 30 km door het Sallandse Landschap. Voor slechts € 5,- p.p. kun je de route zondag van 10:00 uur tot 12:30 afhalen in de feesttent.

Activiteiten voor de kinderen
Behalve een kermis hebben we ook 2 speciale kinderactiviteiten, namelijk ‘Supercircus Okidoki’ en de ‘Sensationele Zeskamp’. Supercircus Okidoki (peuterspeelzaal t/m groep 4) bestaat uit een voorstelling en een workshop. Het lijkt ons leuk als kinderen verkleedt komen in het thema ‘circus’, maar dit is niet verplicht. De Sensationele Zeskamp (groep 5 t/m groep 8) is een zeskamp vol spectaculaire hindernissen.

Bajo Bouw & IJzerwerken Megaspelshow
Onze ludieke activiteit op de vrijdagavond, de Bajo Bouw & IJzerwerken Megaspelshow. Een ludieke teamactiviteit met spellen in en rondom de tent. Doe jij mee met de buurt, vrienden of familie?

Rijsemus Zinkwerken Midzomerbingo
Zaterdagmiddag vanaf 16:00 uur organiseren wij de welbekende Rijsemus Zinkwerken Midzomerbingo. Loten (1 munt per lot) zijn te koop in de feesttent. Deze bingo wordt een feestbingo, dus neem je confettikanon mee of kom gerust verkleed!

LMB Veldman Mega Record Show
Zondagmiddagspektakel: 14:00 – 16:00 uur

Stropdaszoepn
Kun jij binnen ongelofelijk veel bier zoepen? Heb jij een blaas van staal? Geef je dan snel op voor het onderdeel Stropdaszoepn!

Frikandellen eten
Hoeveel frikandellen kun jij binnen een uur eten? Kun je meer eten dan jouw tegenstanders? Geef je nu op en wordt ‘Koning Frikandel’.

Bier atten
Hoe snel kun jij 1 glas bier (0.4L) drinken?

Dildo hangen
De opdracht is simpel, blijf zo lang mogelijk hangen aan metalen dildo. Heb je hier ervaring mee, of verwacht je hierin uit te blinken geef je dan snel op!

Armpje drukken
Voor dit onderdeel zoeken we echte krachtpatsers. Win deze competitie en kroon jezelf tot sterkste persoon van Mariënheem. Laat deze kans niet schieten en geef je snel op!

Drag-queen wedstrijd
Ben jij supergoed met make-up? Heb je altijd al eens een bekende Mariënhemer willen omtoveren? Dan is nu je kans! Modellen om op te maken regelen wij, make-up en kleding regel jij.

Buikschuiven
Heb jij een mooi glad buikje? Of schuif jij door je behaarde pens juist uitermate ver over een tafel?

Programma

Hier vind je het volledige programma.

Deel dit via social media