Het thema is; Warmte in eenvoud!

Verschillen groepen hebben de afgelopen tijd veel energie gestoken in het winterprogramma. Er moet eerst wel een idee zijn wat te doen. Sommige ideeën zijn geopperd in de evaluatie van vorig jaar. Zo ook het idee een kerstmarkt te organiseren. De verlichting van het dorp is uitgebreid en nu is het gehele dorp van lichtboompjes voorzien. Zaterdag 26 november zijn verschillende buurten gestart met het plaatsen van de boompjes in het dorp. Bij het tennisveld waren de bewoners van de Essenbree bezig de boompjes te prepareren. Zo ook aan de Keizerskamp, Wildbaan en langs de rijksweg.......

Weer anderen zijn aan het haken geslagen of gaan dingen versieren, zodat de kerstsfeer tot uiting komt. Dit jaar komt er ook een nieuw kersthuis (stal) en nog wel voor een wereldberoemd gezinnetje.

Na de werkzaamheden samen een bakkie doen en ’s avonds kijken wat het resultaat is geworden. De kerk staat ook dit jaar weer mooi in de schijnwerpers en een bezoekje in de kerk is ook de moeite waard. Op de banner bij de kerk staan in het kort alle activiteiten die gaan plaatsvinden. Foto’s klik HIER.

Deel dit via social media