Wij in Mariënheem openen de deuren. Op woensdagen van 9.00 tot 17.00 openen we een Warme Kamer in de Schalm. Op woensdag 30 november openen wij voor de eerste keer de Warme Kamer. In principe zal deze iedere woensdag open zijn tot en met 1 februari 2023.

 

We leven in dure tijden en misschien ook wel gekke tijden. Er is crisis, oorlog terwijl de pandemie nog maar amper voorbij is. Landelijk en regionaal zijn er allerlei initiatieven die gericht zijn op deze dure tijd, deze bijzondere tijd. Wij in Marienheem sluiten aan bij een landelijk initiatief door het Leger des Heils: Warme Kamer. Dit is mogelijk door vele vrijwilligers en in samenwerking met de Schalm en Caritas.

Wil je in deze koude maanden besparen op je energierekening? Met z’n vijven in de Warme Kamer zitten betekent een besparing van het verwarmen van vier huiskamers. Je kan het doen vanuit duurzaamheid, solidariteit of omdat je de kachel zelf niet durft aan te zetten. De Warme Kamer is open voor je om er je huiswerk te maken, even een kopje koffie te drinken of een spelletje te doen, maar je kunt er ook gewoon even zitten, een boek lezen of bezig zijn voor je werk. Zo is er voor iedereen een Warme plek in deze dure en donkere tijden. Warmte in eenvoud.

In Mariënheem zitten we niet stil! Kom en wees welkom! Woensdagmorgen 30 november 2022 van 9.00 tot 17.00 uur is de eerste dag dat we open zijn.

Wil je meer weten of heb je vragen? Landelijke initiatief: https://www.legerdesheils.nl/warmekamers

Caritas: https://parochieheiligkruis.nl/home/diaconie/parochiele-charitas-instelling Samen Leefbaar Mariënheem (organisatie): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoon 06 18291938

Deel dit via social media