Een geweldig programma deze winter 2022 met een spectaculaire kerstavond 2.0 – kerstavond maar dan anders. Er wordt dit jaar een prachtig Kerstprogramma neergezet in Mariënheem. Een programma van, voor, door en met elkaar. Bekijk hier het programma!

 

Datum: zaterdag 24 december 2022 
Tijd: vanaf 18.30 uur 
Locatie: buiten en in de kerk van Mariënheem

De avond start buiten warm bij het vuur van de vuurkorven en in de herberg met een warm kopje koffie of thee. Buiten de kerk begint het kerstverhaal door middel van toneel en muziek (fanfare en midwinterhoornspelers). 

Rond 19:00 gaat het verhaal verder in de kerk. Wij vieren deze avond het oeroude kerstverhaal, maar dan anno 2022. Met sfeer door zang van Media Vita & ouders met kinderen onder begeleiding van een gitarist en viool. Met dans door de dansmariekes van de Assendorperzotten. De spectaculaire kerstavond maar dan anders, sluiten we samen af met een glaasje glühwein of warme chocolademelk en muziek. Dit doen we buiten bij de kerk en in de herberg. 

Wil je je laten verrassen in deze belevingsviering van nieuw leven en hoop? Kom dan op 24 december 2022 om er samen een sfeervol Kerstavond 2.0 van te maken. 

Deel dit via social media