Op donderdag 26 januari 2023 wordt het warmtefestival georganiseerd bij de Schalm van 19:30 uur tot 21:30 uur. Iedereen die wil weten hoe je energie kunt besparen en welke hulp je hierbij kan krijgen is van harte welkom. Tijdens het Warmtefestival kan je in contact komen met vaklieden, bedrijven en vrijwilligers die jou kunnen helpen bij het verlagen van jouw energierekening en het verduurzamen van jouw woning. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.



Laat je inspireren om te besparen – deze boodschap staat centraal tijdens het Warmtefestival dat georganiseerd wordt door lokale energie- en duurzaamheidsgroepen in samenwerking met gemeente Raalte.

Tijdens het festival kunnen geïnteresseerden langs kraampjes lopen op de informatiemarkt, worden er inspirerende voorbeelden gedeeld over energie besparen en het verduurzamen van je woning en kan je in gesprek gaan met vaklieden en vrijwilligers. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! Veel mensen willen energie en gas besparen, maar vinden het lastig om een concreet plan te maken voor hun eigen huis. Heb jij slimme duurzame stappen gezet zoals dakisolatie, HR++ glas of een warmtepomp? Help anderen op weg! Meld je woning aan als voorbeeldwoning op de website van de Nationale Duurzame Huizen Route en stel je woning open voor bezoekers op 29 oktober en/of 5 november.

Zonnedak Linderte (Ten Haveweg)
We hebben Loeck Tomassen van Endona ook uitgenodigd om informatie te geven over de voortgang van het zonnedak Linderte (Ten Haveweg). Hebt u vragen over het zonnedak project? U bent van harte welkom.

Deel dit via social media