Met een stralend zon en met tropische temperatuur 30-33 graden was het bloedje heet op deze zondag middag. De zondag morgen werd rustig begonnen met een kerkdienst in de tent en na de kerkdienst werd de tent omgetoverd voor de goklustigen onder de Mariënhemers want deze konden mee doen met  de open NK Boerenbridge of met het Pokertoernooi. Ook om klokslag tien uur werden de oude brommers aangetrapt (kruiper tweewielers) voor een mooie tourrit door het Sallands landschap. Ook zonder brommer kon men mee doen met hun eigenstalen ros voor een mooi uitgezet fietstoertocht.

Ook de knikkerraars konden mee doen met Chris Hekking Marble Mania, Ook na de middag met een bomvol terras en met het afwerken van Veldmans zondag middag megaspektakel  touwtrekken en DILDO gooien werden deze midzomerfeest afgesloten met muziek van Come-Again, Achtung, en met DJ Lars.

Volgend jaar bestaat de midzomerfeesten 40 jaar en deze worden dan gehouden op 21-22-23 Juni 2024

Foto Reportage door Henk klein Koerkamp, Puck Jansman, Harrie Huisman. en alle foto's die genomen zijn zullen ook te zien zijn op de beeldbank van Mariënheem www.beeldbankmarienheem.nl

zondag middag midzomerfeest 26 20230625 1582690432 

 

 

Deel dit via social media