De zeer goede ervaringen van deelnemers aan een koorclinic in Lemelerveld vorig jaar heeft ons op het idee gebracht om in het voorjaar 2024 een vergelijkbaar project te starten Marienheem.
Samen Leefbaar Mariënheem heeft Marion Mulders (de professionele dirigent) gevraagd om met ons in Mariënheem een Passion project in de vorm van een koorclinic op te zetten. En je raadt het al, ze heeft ………..ja …. gezegd.

 

Aanmelden is daarom nu ook al mogelijk. Om alles qua organisatie en kosten beheersbaar te houden inventariseren wij eerst de belangstelling. We hebben inmiddels al 20 enthousiastelingen.

Wat gaan we doen?

Onder begeleiding van een professionele dirigente gaan we (hopelijk met heel veel mensen van alle leeftijden) een koor en orkest vormen en een aantal liederen uit de musical “Jesus Christ Superstar” instuderen. Het resultaat zal uiteindelijk ergens rond de paastijd tot een uitvoering moeten leiden. Het kerkgebouw in Marienheem lijkt ons daarvoor een mooie plek waar we veel mensen kunnen ontvangen.

In een relatief korte periode ( 6 weken) worden de liederen ingestudeerd. Naast enkele gezamenlijke repetities wordt er ook enige zelfstudie gevraagd.

  • Week 1 koor repetitie
  • Week 2 orkest repetitie
  • Week 3 koor repetitie
  • Week 4 orkest repetitie
  • Week 5 repetitie koor en orkest samen
  • Week 6 generale repetitie met allen en uitvoering

Voor wie?
Iedereen die van zingen houdt en/of van het bespelen van een muziekinstrument. Je hoeft om mee te kunnen zingen geen noten te kunnen lezen. Je krijgt oefenbestanden welke je thuis kunt oefenen. Voor instrumentalisten geldt dat bijna ieder instrument kan worden ingepast en voor de muziek-arrangementen wordt gezorgd.

Wanneer?
Medio februari 2024 tot eind maart 2024 De uitvoering zal eind maart rond de Paastijd plaats gaan vinden.

Aanmelden……………………. Laat vóór eind november weten of je mee wil doen?

Opgave bij:
Jan Koenjer, 06 14400580 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marion Kogelman, 06 18291938 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NB: eind november zullen definitief besluiten of het doorgaat!

Deel dit via social media