Samen Leefbaar Mariënheem wil ook dit jaar weer het initiatief nemen om tijdens de decembermaand de straten te verlichten met de inmiddels traditionele berkenbomen. Uw hulp is daarbij gewenst. Per buurt zijn één of meerdere personen die het e.e.a. coördineren.
De bedoeling is:
Elke straat /buurt krijgt een aantal bestaande complete bomen met verlichting. Daarnaast worden er ook een aantal bomen zonder verlichting gebracht. Voor deze bomen worden ook verlichtingssnoeren bijgeleverd. Wij vragen aan jullie om gezamenlijk met de buurt de verlichting in de bomen aan te brengen.
De bomen zonder verlichting worden gebracht op zaterdag 11 november....


Wij willen jullie vragen of iedereen ervoor wil zorgen dat op zaterdag 25 november alle bomen worden geplaatst en dat de verlichting brand. Vanaf die datum is het dorp weer mooi verlicht.
Op zaterdag 6 januari worden de bomen weer verwijderd. Het is de bedoeling dat de bomen, inclusief verlichting ’s ochtends tussen 9.30-11.00 uur weer ingeleverd worden bij Hoogeslag aan de Hellendoornseweg.

Aan ieder het verzoek om de verlichting goed in te pakken en goed vast te tapen aan de bomen, zodat alles volgend jaar ook weer gebruikt kan worden. Graag ook de gaten waar de bomen geplaatst stonden weer dicht maken. Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Wij hopen dat jullie net zoals wij ook enthousiast meedoen om Mariënheem in het licht te zetten.

Om dit steeds weer voor elkaar te krijgen voor het dorp is het noodzakelijk dat we dit met elkaar gaan bekostigen.

De coördinator vraagt daarom de mensen in de straat/buurt een vrije bijdrage. Dit kan worden overgemaakt op rek. NL 30 RABO 0120 6115 46 t.n.v. Plaatselijk belang Mariënheem of door het af te geven aan de coördinator.

August Holtmaat

06-4035 5006

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media