Van zaterdag 11 november tot en met zaterdag 18 november staat Manege Bartels te Mariënheem in het teken van Nationaal Indoor Salland. De organisatie van Nationaal Indoor Salland van deze alweer 6e editie wil er weer een sportief hippisch evenement te kunnen maken.

 

Nieuw in het programma is dat het voor de bixieruiters en –amazones mogelijk is om ook deel te nemen aan Nationaal Indoor Salland. Op zaterdag 11 november is Manege Bartels voor de jeugd gereserveerd en 12 november kunnen de ponyruiters en -amazones in de prachtig aangeklede hal hun kunsten vertonen. Op vrijdagavond 17 november staat een nieuw show op het programma.

Het programma voor de paarden loopt van dinsdag 14 november tot en met vrijdag 17 november. Tijdens deze dagen kan er worden deelgenomen aan de klasse 0,80 cm tot en met 1.40m. Net als voorgaande edities, wordt ook dit jaar op zaterdag de Roelofsen Horsetrucks Winterclassics verreden. Op deze dag worden er parcoursen verreden over een hoogte van 1.30m, 1.35m, 1.40m en 1.45m. Wij hopen deze week af te kunnen sluiten met een gezellige feestavond na afloop van de laatste rubriek van de Roelofsen Horsetrucks
Winterclassics.

Achter de schermen is de organisatie al weer druk bezig met alle voorbereidingen en ook onze trouwe vrijwilligers staan in de startblokken. Wij zijn dankbaar voor de enthousiaste inzet en toewijding van deze vrijwilligers! Daarnaast zijn wij ook dankbaar voor de vele sponsoren die alweer hebben toegezegd hun steentje bij te dragen, zodat Nationaal Indoor Salland weer een succesvolle editie kan neerzetten.

Toegang en parkeren alle dagen gratis!

Deel dit via social media