De Mariënheemse ondernemersvereniging gaat weer van start met een bijeenkomst op 30 november 2023. Na een mooie eerste bijeenkomst op 3 december in 2019 gooide corona roet in het eten. En daarna heeft het te lang geduurd om weer een bijeenkomst te organiseren. Maar we vinden het toch ontzettend belangrijk om weer te starten, omdat Marienheem al te lang geen officiële ondernemersvereniging heeft gehad.

En een ondernemersvereniging is toch ontzettend belangrijk voor het ondernemersklimaat in Marienheem. Om elkaar beter te leren kennen, maar ook om een gezamenlijke stem te hebben richting Gemeente Raalte. De verschillende ondernemersverengingen zitten regelmatig met de gemeente om tafel, waarin de verschillende onderwerpen zoals de N35 (helaas nog steeds actueel) aan bod komen, maar ook vergunningverlening, uitbreiding industrieterreinen etc. Dit gaat jullie natuurlijk ook wat aan.
Daarnaast kunnen we met een ondernemersvereniging ook ervaringen delen met andere lokale ondernemersverenigingen en bijdragen aan bijv. de organisatie van Ondernemer voor Morgen op 16 november.

We willen de Mariënheemse ondernemers (bedrijf gevestigd in Marienheem, woonachtig in Marienheem met een bedrijf elders of ondernemer met roots in Marienheem) dan ook graag uitnodigen voor een nieuwe vergadering van ondernemersvereniging "Marienheem Timmert aan de Weg". Deze bijeenkomst zal zijn op donderdag 30 november om 20:00 uur, in De Schalm.

Datum: Donderdag 30 november
Tijd: 20:00 uur
Locatie: De Schalm, Nijverdalseweg 30

Op deze avond willen we nogmaals het belang van de vereniging benadrukken en samen zullen we vast vooruitkijken naar de plannen van de toekomst. We hebben nu 3 voorlopige bijeenkomsten voor 2024 op de planning staan. Daarnaast komt Lyon Hutten van Handel in Geluk op 30 november zijn ondernemersverhaal vertellen. Van nertsenhandel naar handel in horeca- en projectinrichting.

Veel Marienheemse ondernemers hebben per e-mail een uitnodiging gehad. Maar van niet alle ondernemers had het bestuur een e-mailadres. Heb je nou geen uitnodiding gehad, laat dan alsnog even per e-mail weten of je komt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel dit via social media