Zonnebloem

Op vrijdagmiddag 12 januari werd de nieuwjaarsreceptie voor de KBO – leden gehouden. Dit jaar , in verband met het 75 jarig jubileum van de landelijke Zonnebloem, samen met de Zonnebloem afdeling Mariënheem. De middag werd geopend door Jos Alferink, voorzitter van de KBO met een terugblik op 2023 en een vooruitblik op 2024. Speciale aandacht vroeg hij voor de activiteiten die plaats gaan vinden in 2024 t.g.v. het 40 jarig jubileum van de KBO afdeling Mariënheem tevens werd kort de uitkomst van de enquête die gehouden is onder de KBO – leden besproken.

Daarna nam Jan Schrijver, voorzitter van de Zonnebloem afdeling Mariënheem het woord. Hij gaf een kort verslag over de Zonnebloem activiteiten in 2023 en een aankondiging van de activiteiten t.g.v. het 75 jarig jubileum van de landelijke Zonnebloem.

Na de koffie en thee met een heerlijk gebakje aangeboden door het regiobestuur van de Zonnebloem konden de ruim 60 bezoekers deelnemen aan diverse spelen. Onder het genot van een hapje en een drankje werd het een gezellige middag, met kaarten, rummikubben, biljarten en koersbal. Ieder kon zijn beste beentje voorzetten in zijn/haar uitgekozen spel.

Foto's klik HIER

Deel dit via social media