In Marienheem hebben ze het wéér voor mekaar gekregen om de kerk weer tot de laatste plaats bezet te krijgen. Goede Vrijdagavond werd een uitvoering gegeven van Jesus Christ Superstar.

Marion Kogelman uit Marienheem en Marion Mulders uit Lemelerveld hebben een jaar geleden het plan opgevat een mooi project neer te zetten. Er werd een oproep geplaatst mee te zingen met het koor. Hier werd veel gehoor aangegeven en er moesten mensen worden afgezegd want de animo was geweldig. Het totale koor bestaande uit bijna honderd zangers en instrumentalisten hebben samen maar vier keer intens geoefend en Marion Mulders was verrast dat het zo voorspoedig verliep......

Vrijdagavond was de kerk in een mum van tijd gevuld, want het motto was; Vol=Vol.

Het begon met een ouverture Heaven on Their minds. Harrie Bloo was met het verhaal van het lijdensverhaal van Jesus de rode draad die avond. Verder werd er fragmenten van de film; Then we are decided, vertoond. In de kerk waren heel veel palmtakken neergelegd en met het lied Hosanna, zwaaiden allen mee.

Het lied; I Don’t Know How to Love Him en The Last Supper werd door koor en orkest heel mooi ten gehore gebracht. Het lied Jesus Christ Superstar ontbrak natuurlijk ook niet.

Al met al een grandioze avond in de kerk van Marienheem. Veel lof voor de mensen die hebben geholpen met de voorbereidingen en de versiering in de kerk. Het zag er weer prachtig uit.

Foto's door Gerard Achterhoek JESUS CHRIST

Deel dit via social media