voclumaVrijwel de hele volleybalvereniging Vocluma uit Mariënheem wordt in nieuwe wedstrijdtenues (shirts en shorts) gestoken. Dit is mogelijk gemaakt door 4 nieuwe sponsoren uit Marienheem en omgeving, te weten: BAJO Bouw en IJzerweken, Kruiper Koudetechniek, Woonstudio Raalte en Egbertzen en Tuitert Dak & Zinkwerken. De presentatie van de nieuwe kledinglijn vindt plaats op zaterdag 6 september 2014 om 12.30 uur in `t Asspel.

Op deze zaterdag zijn naast de nieuwe sponsoren, ook de 2 bestaande kledingsponsoren Hoogeslag en Lifestyle aanwezig. Daarnaast wordt ook de training-set van Vocluma getoond, die ter plekke door de Voclumaleden kan worden gepast en waarvoor in de maand september een leuke korting geldt.

De nieuwe wedstrijdtenues zijn aangeschaft bij Sporthuis Schutte in Raalte. Sporthuis Schutte zal als blijk van waardering dames 1 voorzien van nieuwe trainingspakken.

Na de kledingpresentatie wordt er een volleybalwedstrijd gespeeld uit de eerste divisie!!!!

SVS Heren 1 tegen Zaanstad Heren 2. De trainer en coach van SVS Heren 1 is  Jordan Weggelaar uit Mariënheem.

Het bestuur van Vocluma zou zeer verheugd zijn, en ook als blijk van waardering naar de sponsoren toe, als iedereen die de vereniging een warm hart toe draagt bij deze presentatie aanwezig zou willen zijn. Komt allen!

Tekst: Chris Wiefferink

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media