Sorry, you have not enough rights to view this image.Opzwepende muziek, een goed gevulde tribune en allemaal enthousiaste volleybalsters waren de ingrediënten voor een spetterende tenuepresentatie van volleybalvereniging Vocluma in sporthal ’t As-spel in Mariënheem.

Nadat alle teams met de coaches op de foto waren gezet en de sponsoren de lunch hadden genuttigd kon de officiële presentatie van start gaan. Presentatrice Jolanda van der Vegte van Vocluma presenteerde de teams op rode loper voor de tribune.

Met de nieuwe tenues neemt Vocluma afscheid van de verouderde shirts en broeken. Daarnaast spelen nu bijna alle teams in dezelfde shirts wat zorgt voor uniformiteit binnen de vereniging en een verzorgde en duidelijke uitstraling naar buiten.

Naast de speelsters van de mini’s 1 tot en met 6, meisjes B1, meisjes A1 en dames 3 recreanten werden ook hun begeleiders in een nieuwe outfit gestoken. Dit alles is mogelijk gemaakt door de inspanningen van de sponsorcommissie. Zij wisten Bajo Bouw en Ijzerwerken, Kruiper Koudetechniek, Woonstudio Raalte en Egbertzen en Tuitert Dak & Zinkwerken te strikken als sponsoren voor de nieuwe outfits.

Nadat de speelsters en begeleiders hun ereronde over de rode loper hadden voltooid en het applaus in ontvangst hadden genomen kwamen de reuzen van SVS heren 1 en Zaanstad heren 2 de zaal binnen voor hun warming-up. Deze 2 teams uit de eerste divisie hebben voor een prachtig sluitstuk van deze geweldige happening gezorgd. Een leuk detail hierbij is dat SVS heren 1 onder leiding staat van de Mariënhemer Jordan Weggelaar.

Het bestuur van Vocluma hoopt dat het dit jaar een prachtig volleybalseizoen wordt en nodigt iedereen uit om naar de wedstrijden te komen kijken in sporthal ’t As-spel.

Tekst: Chris Wiefferink

Video: Henk kl Koerkamp

Klik op de foto voor de fotoreportage.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media