De organisatie van de jaarlijkse MMB wedstrijd spreekt van een geslaagde springwedstrijd. Afgelopen zondag werd er in de manege van Mariënheem in verschillende klassen gesprongen. De deelnemers aan deze wedstrijd zijn de junioren en senioren van de Manege Mans Bartels in combinatie met een aantal heemruiters zonder startkaart.

Dat het meedoen zeker zo belangrijk is als het winnen werd wel duidelijk door het plezier waarmee de wedstrijd is verlopen. Ondanks dat veel kinderen niet helemaal een foutloos parcours reden, hebben zij wel heel veel geleerd of juist zijn of haar grenzen verlegd. Daarnaast had niet elke ruiter de beschikking over het gemakkelijkste paard of pony. Vooral voor deze deelnemers zijn de prestaties extra knap. “Sommigen vielen door een lastig paard of pony niet in de prijzen, maar zij waren ook zeker winnaars!”, aldus Alfons Heetkamp namens de organisatie.

De prijzen die zijn uitgedeeld waren niet alleen voor de winnaars. Een aantal valpartijen werden namelijk ‘beloond’ met een pechprijs. Blauwe plekken blijven voor sommige deelnemers de wedstrijd van afgelopen zondag nog even herinneren.

De echte prijswinnaars waren de volgende:

 

Leden van de Heemruiters zonder startkaart (30 - 50 cm)

1e prijs: Ralph Knobben

2e prijs: Jort Knobben

 

Senioren (50 – 70 cm)

1e Prijs: Ellen Heuven

2e Prijs: Esther Stroot

 

Junioren (50 cm)

1e Prijs: Jiska Mulder

2e Prijs: Merel de Dalie

3e Prijs: Sanne Boers

4e Prijs: Luisa Grootenhuis

 

Junioren (30 cm)

1e Prijs: Malies Zaalberg

2e Prijs: Renzo Westervoorde

Deel dit via social media