Zaterdag was Sinterklaas weer aangekomen in Meppel en zondag was hij al in Mariënheem! Veel kinderen van de peuterspeelzaal en van groep 0 tot en met 6, maar ook jongere broertjes en zusjes  waren in de Schalm om hem en zijn Pieten te ontvangen.  Het was gezellig druk, met ook wat hulppietjes en hulppaardjes. .......

Sint ging niet op het podium zitten maar gezellig bij de kinderen. Ook mochten de kinderen op de foto met Sinterklaas en zijn Pieten!

Er waren leuke nieuwe liedjes over de Schalm en appelsap en over Sinterklaas. TopperPiet had een mooi lied gemaakt! Er is ook gezongen voor de drie jarigen in de zaal, zij mochten natuurlijk even bij de Sint komen en ook met hem op de foto.  Els ‘van de Schalm’,  Nouk Overhein en Wendy Klumper hadden dus dubbel feest!

Terwijl de kinderen het druk hadden met zingen en dansen en luisteren naar Sinterklaas, hielden de ouders achter in de zaal, aan de bar, het overzicht.  De organisatie was ook dik tevreden over de gang van zaken. Op het eind kregen de kinderen ranja en mochten ze een snoepzak ophalen. Moe maar voldaan konden ze huiswaarts keren ... en daar mocht natuurlijk nog de schoen gezet worden. 

Klik HIER voor de foto's gemaakt door Gerard Achterhoek

Deel dit via social media