Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De campagne voor glasvezel in het buitengebied van Salland Noord draait nog steeds op volle toeren. Inmiddels staat het aantal inschrijvingen op 36,5%. We hebben nog tot en met zondag te gaan en er zullen minstens nog 435 inschrijvingen!(stand van afgelopen maandag) moeten volgen.

Uiteraard zetten we als Plaatselijk belang, samen met de vrijwilligers van SallandGlas echt alles op alles om die beslissende ondergrens te halen, maar we zijn er nog niet. We horen van alle kanten dat men zich gáát inschrijven, maar met goede voornemens komen we er niet. Voor de beslissende slotweek doet SallandGlas daarom een dringende oproep aan iedereen in het buitengebied die zich nog niet heeft ingeschreven.

Kunnen we op u rekenen? Ja toch?

Inschrijven kan via de website www.glasvezelbuitenaf.nl. Maar men kan ook terecht bij Expert Raalte, EP-Raalte, de Zaak Electronics (Heino) en Markvoort computers in Wijhe en Salland ICT in Lemelerveld.


* Woensdag 13 juli een inschrijfbijeenkomst bij Zaal Logtenberg in
de Boerhaar (19-21uur)
* Donderdag 14 juli: inschrijfbijeenkomst van PB Luttenberg,
Elckerlyc, 19-21uur
* Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli houdt SallandGlas nog een
slotoffensief.

De bovengenoemde inschrijfpunten houden het hele weekend rekening met extra toeloop.SLOT INSCHRIJFDAG OP ZATERDAG 16 JULI
Op zaterdag 16 juli (van 9:00 uur -16:00 uur) is er nog een regionale slot inschrijfdag in het Hoftheater van Raalte. Dan zijn behalve de onafhankelijke adviseurs van onder meer Salland ICT, EP-Raalte, Markvoort computers en HBCS ook diverse vrijwilligers van SallandGlas present.
We verwachten dan grote belangstelling en adviseren de mensen dan ook om de informatie die men thuis gestuurd heeft gekregen alvast door te nemen, en voor zoveel mogelijk alvast in te vullen.

Deel dit via social media