Beste Mariënheemse Bourgondiërs

Een Bourgondiër hecht waarde aan de goede dingen van het leven. Je noemt iemand een echte Bourgondiër als hij zichtbaar van het leven geniet, enthousiast is over lekker eten en drinken en goed gezelschap in een gezellige omgeving op prijs stelt.

Wij willen ook graag dat anderen overbrengen. Dus onthalen wij onze gasten met een uitstekende  maaltijd met een prima glas wijn, in een sfeervolle aangename ambiance , waar u rustig kunt genieten van wat onze Bourgondische keuken te bieden heeft.

Of u nu met z’n tweeën bent, als familie iets te vieren hebt, een zakelijke bespreking, met een paar vrienden samen komt eten of een personeelsavond/feest hebt, in de Gasterij de Kruidentuin vindt u een gastvrij onthaal en een uitgelezen mogelijkheid om sfeervol en Bourgondisch te genieten in een landelijke ambiance.  Een menukaart met traditionele gerechten maar ook verrassende originele suggesties voor een smakelijke maaltijd. Bourgondisch uit eten in een sfeervolle ambiance. Finesses in gerechten en royale porties op tafel. Op deze manier word u verwend aan tafel bij Gasterij de Kruidentuin In Mariënheem. Bij de Kruidentuin heeft de Bourgondiër een uitstekende stek gevonden om zijn gasten te ontvangen.

Naast ons ala carté restaurant hebben wij ook nog een ‘vernieuwde’ CLUB waar u met uw bedrijf of relatie een onvergetelijke dag/avond kunt beleven. Onze nieuwe CLUB is een verlengstuk van ons huidig restaurant. 

Wij kunnen de “Bourgondiër” het volgende bieden

* Bruiloften
* Personeelsfeesten
* Vergaderingen
* Presentaties
* Ala carté eten (zowel met grote groepen)
* Bourgondisch tafelen
* Walking diners (diverse prijs klasse)
* High tea / wine’s
* Catering op locaties
* Brunch
* Boerenmarkt Fair (zowel catering vraag naar de mogelijkheden)
* Oud en nieuw borrels

Mocht u geïnteresseerd zijn in een één van onze gastvrije diensten dan kunt u contact opnemen met Gasterij de Kruidentuin in Marienheem.

Gastvrije groeten
Gasterij de Kruidentuin

De Kruidenuin logo     

                                    
Hellendoorseweg 1  8106  AH  Mariënheem  0572-351238  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  website:  www.dekruidentuin.nl

Foto's van The Club door Gerard Achterhoek klik HIER

 

Deel dit via social media