Donderdag 31 maart heeft Jan Smeekens afscheid genomen van Mariënheem en Mariënheem van Jan Smeekens.Bij binnenkomst was er een brief te lezen van Plaatselijk Belang Mariënheem, waarin de betrokken huisarts wordt weergegeven.

Citaat brief:

Beste Jan......

30 Jaar lang huisarts in ons dorpje Mariënheem.

We zijn je dankbaar voor alle jaren die je trouw ons dorp hebt bezocht.

Je hebt veel lief en leed met vele Mariënhemers mogen delen.

Je was een betrokken man.

Je hebt jaren lang bij de 'KEI van Mariënheem' nominatie geholpen. Ook was je erg betrokken bij 'Mariënheem zorgt voor elkaar'.  Je hebt je opvolgster ook in deze groep geïntroduceerd. Hierdoor kan de huisartsenzorg en alles er omheen straks in Mariënheem voortgezet worden, hier zijn we je dankbaar voor.

Eigenlijk heb je de KEI nu wel zelf verdiend!!

We hopen dat je straks veel kan gaan schilderen, dat jullie samen vaak op vakantie kunnen gaan en dat jullie kunnen genieten van de vrije tijd.

Jan bedankt voor de afgelopen 30 jaar die je als huisarts hebt ingezet, vooral hier in Mariënheem!

PB Mariënheem.  Einde citaat.

In 1986 is Jan begonnen in de Rabobank en is door Plaatselijk Belang daar verwelkomt door toenmalig voorzitter Johan Schrijver. Uit handen van de huidige voorzitter Marjolein Hagen werd een DVD overhandigd die in 1986 is opgenomen.

Namens Omnihuus heeft Johan Schrijver een boekje aan Jan overhandigd met daarin de geschiedenis van 30 jaar Jan Smeekens in Mariënheem.

Met beide mooie herinneringen was hij zeer content.

foto's Gerard Achterhoek bekijk ze HIER

 

Deel dit via social media