Afgelopen zondagmiddag 13 november vond de presentatie plaats van de bordsponsoring voor de 'Kleine Arena' en het Scorebord bij het hoofdveld van SV Mariënheem. De organisatie van deze presentatie was in handen van de Sponsorcommissie van de vereniging. Met behulp van het hele zaterdagochtend-trainingsteam, de jongste aanwas van de club, werden de nieuwe scoreborden onthuld.

De 'Kleine Arena', welke veel gebruikt wordt door de jeugd, is afgelopen zomer in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe sponsoren, Bajo Bouw en Zonwering Vloedgraven hebben de 'Kleine Arena' van een nieuwe bebording voorzien en een scorebord geplaatst. De sponsoren kregen van de trainingsgroep, onder leiding van Franscisca van Schooten, een leuk wedstrijdje voorgeschoteld, waarbij een aantal mooie acties te zien waren.  Aansluitend werd het scorebord van de Kleine Arena onthuld door de kinderen. Onder toeziend oog van de sponsoren Woonstudio Raalte werd  het scorebord bij het hoofdveld onthuld door leden van de sponsorcommissie.  

Harry Kleverkamp, lid sponsorcommissie, bedankte de sponsoren hartelijk. Dit soort bijdragen van plaatselijke ondernemers zijn erg belangrijk voor de vereniging. Zij zorgen ervoor dat een vereniging groeiend en bloeiend kan blijven en zorgen samen voor een mooie plek om te sporten.

De feestelijke stemming werd door het eerste elftal van SV  Mariënheem later nog wat vergroot door een klinkende 2-0 overwinning. Sponsoren, belangstellenden en sporters konden daarna in opperste stemming nog lang nagenieten.

Deel dit via social media