Om het weggedeelte van de N35 tussen Wijthmen en wierden aan te passen naar 2x2 banen, is het belang dat dit weggedeelte op de MIRT lijst komt te staan. Eenmaal op de MIRT lijst wordt er een budget aan gehangen en zal uiteindelijk uitgevoerd gaan worden. Hoe de oplossing(rondweg) er precies uit zal gaan zien zal verderop worden bepaald, maar eerst is het belangrijk dat we op de lijst komen. Want staan we niet op de lijst, dan zal er géén rondweg komen.

Vandaar dat de verkeerscommissie met het verzoek komt , dat ieder persoonlijk een e-mail gaat versturen naar alle “vast verkeerscommissie leden van Infrastructuur en Milieu”. Dit zijn de mensen die uiteindelijk bepalen welke wegen op de MIRT lijst komen te staan.

In de e-mail kun je aangeven waarom je vind dat er wat gedaan moet worden aan de N35, je kunt je bezorgdheid uitspreken over verkeersveiligheid, leefbaarheid en het steeds drukker worden van de weg, etc, etc. Maar doe het wel op een nette, vriendelijke manier.

Ook e-mails van kinderen schijnt het altijd goed te doen. Dus breng een ieder hiervan op de hoogte. Mail de oproep zoveel mogelijk! Belangrijk is het, om het zo snel mogelijk te doen, want 28 november zullen de leden hun beslissing gaan nemen voor de MIRT lijst van het aankomende jaar!

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedankt namens alle weggebruikers van de N35!

Deel dit via social media