Woensdagmiddag 2 mei was het dan zover. De duofiets kon worden bewonderd. Hiervoor zijn diverse mensen uitgenodigd, die op een of andere wijze een bijdrage hebben geleverd , om dit allemaal tot stand te brengen. De gemeente werd vertegenwoordigd door wethouder Wout Wagenmans, Plaatselijk Belang door Silvia Nikamp, Sociaal cultuur werker Saskia Pijnappel van Wijz Welzijn.

Diny Schrijver, Ine Huis in ’t Veld en Annie Achterhoek zijn de grote animators van de Rol Wandelclub Marienheem. Met veel inzet hebben ze dit mogelijk gemaakt.

Woensdagmiddag na enkele toespraakjes en koffie met gebak, was het tijd om er op uit te gaan. Er werd een tocht door het dorp gemaakt, samen met de wandelaars.

Duo fiets is bestemd voor minder mobiele mensen, die graag een tochtje willen maken, samen met een vrijwilliger. De fiets wordt elektrisch ondersteund. De duopassagier kan onafhankelijk van de bestuurder mee fietsen.

Samen met enkele vrijwilligers, die inmiddels een proefrit hebben gemaakt , kan men vertrouwd de weg op. Firma Nijland Cycling uit Heeten, die de fiets heeft geleverd, heeft keurig uitgelegd hoe alles werkt.

Vrijwilligers zijn: Fons Bruggeman, Harrie en Willie Klein Koerkamp en Gerard Kogelman. Zij maken graag een tochtje met U. Maak je geen gebruik van een vrijwilliger, maar wil jezelf de duofiets besturen, dan is een proefrit zeer gewenst.

Als U iemand wilt verrassen met een ritje , is een kadobon ook een mogelijkheid.

De duofiets kunt U huren voor € 5,00 per dagdeel. Hiervoor contact opnemen met Annie Achterhoek tel: 351312. Graag minimaal 1 dag van tevoren reserveren.

Foto's  zie HIER

Deel dit via social media