Op zondag 2 juni organiseert Arjan Schepers Vaste Planten voor de elfde keer een gezellige plantenmarkt in de tuin van de kwekerij. Vele gespecialiseerde kwekers zullen acte de préséance
geven en hun mooiste en meest bijzondere planten aan de man/vrouw proberen te brengen. Er zijn kwekers aanwezig met rotsplanten, éénjarigen, heesters, vaste planten, rozen en eetbare planten.


De kramen staan verspreid door de tuin van de kwekerij, het is heerlijk dwalen tussen de planten en de kramen. Een uitgelezen moment om mooie planten uit te zoeken en er deskundig advies bij te krijgen zodat de planten bij u net zo mooi worden als bij de kwekers!

Zoals elk jaar is er ook weer een uitgebreid terras waar heerlijke taarten geserveerd worden. Er is koffie, thee en biologische vruchtensappen en vooral een gezellige sfeer! De plantenmarkt is op zondag 2 juni geopend van 10:00 tot 17:00 uur en toegang is gratis. U vindt de kwekerij aan de Hakkershoekweg 9 in Mariënheem.

Tegelijk met de plantenmarkt zijn een aantal prachtige tuinen rondom Raalte opengesteld voor publiek. Ideaal om te combineren met een bezoek aan Arjan Schepers! Meer informatie vindt u op
www.tuinenvansalland.nl.

Deel dit via social media