Woensdag 19 juni tot en met vrijdag 21 juni, voorafgaand aan Midzomerfeest Mariënheem, organiseert een groep jongeren met een radio-achtergrond: Midzomerradio. De muziek is te luisteren via www.midzomerfeest.nl of 90.1 FM en de radiozender is te ontvangen in Mariënheem en hopelijk ook enkele buurtdorpen.

 

Vraag je favoriete muziek aan

Via de website van Stichting Midzomerfeesten Mariënheem kunnen geïnteresseerden hun favoriete muziek aanvragen. Dit kan zowel door middel van losse nummers als een Top-35. De aangevraagde muziek wordt gedurende deze dagen gedraaid door de organisatoren.

Midzomerfeest 35 jaar

Midzomerfeest Mariënheem bestaat dit jaar officieel 35 jaar, het bestuur van de stichting heeft daarom besloten om extra uit te pakken. Naast een uitgebreid en ludiek programma hebben geïnteresseerden nu ook de mogelijkheid om woensdag en donderdag een feestje te vieren.

Meer informatie

Woensdag begint Midzomerradio om 15:00 uur en duurt tot 00:00 uur, donderdag start het programma om 16:00 uur en duurt tot 00:00 uur. Vrijdag is er ook radio, het begint om 07:00 uur en eindigt om 19:00 uur.

De kantine van TC Mariënheem wordt omgebouwd tot professionele radiozender en er is een gevarieerd programma.

Deel dit via social media