Midzomerfeest heeft de aftrap beleefd om op klokslag drie uur woensdag middag 19,06,2019 de radio-uitzendingen te starten voor drie dagen Midzomer radio.

Radio gemaakt door gepassioneerde radio makers die op het piraten gebied Mariënheem onveilig maakten met uitzendingen, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan dan maar via de midzomerfeesten radio maken. 

In de drie dagen met op elke werkdag om 20:00 het weer praatje van weerman Wim Kemper, en aansluitend MONA [Judith Overheim] die de problemen van iemand uit Mariënheem behandeld en met een passend en pan klare oplossing komt, waarvan men in de toekomst wat mee kan.  De razende reporters Robert Alferink en Rob ten Hove die Marienheem onveilig maken met mooie reportages die dit keer live vanaf het midzomerterrein werd gemaakt en rechtstreeks in de uitzending te beluisterd was. Elke dag genieten van de mooiste muziek van Soul, Rock, Nederlandstalig tot de Blues, voor elkwat wils, de uitzendingen zijn te beluisteren op FM 90,1 of digitaal op www.midzomerfeet.nl of via de midzomer app.

Foto Reportage door Harrie Huisman Foto Album

Deel dit via social media