Op de zaterdagmiddag was er ook voor elk wat wils. Er werd fanatiek gevoetbald, met professionele blikken getennist, geconcentreerd gejeudebouled en van tevoren werden genoeg muntjes ingeslagen voor de gezonde dorst. Ondertussen was het goed druk op de kermis. De jeugd dolde overal rond en de kleintjes lieten zich schminken. Ook Mister Marrie durfde in de zweefmolen en de botsauto’s!

Na deze inspanningen werd het tijd voor wat meer geestelijke inspanning met de Midzomerbingo - zeker als Mister Marrie over je schouder meekijkt.

Daarna gezellig genieten met Zwarte Jannes op het terras, onder het genot van de versnaperingen van de gigantische, oersterk geserveerde, goedverzorgde barbecue. Zo kon eenieder zich weer opmaken voor de feestavond, waar DJ Tom weer aanwezig was naast Radio Rave. De tent was goed vol, de glazen werden rap volgetapt en de drankjes smaakten prima, de stemming was opperbest! Er werd zelfs gecrowdsurft en bierton gelegen. Dat wordt allemaal natuurlijk ook mogelijk gemaakt door de organisatie, de vele vrijwilligers, mensen die ‘druk gangs’ zijn andermans ‘dorst?’ te lessen, beveiliging die niet veel werk heeft en heul veul sponsoren! Tussendoor werd er ook nog buiten gespeeld en in de botsauto’s gereden door veel jongeren.

Zondagsmorgens, na een moment van bezinning tijdens de kerkdienst in de tent, werd er verder gebromd. Dit keer op brommers. Of met een beetje gemopper de benen het werk laten doen op de fiets. Daar hoort natuurlijk ook een partijtje brommers kiek’n bij want er zaten weer fraaie exemplaren bij de tweewielers! Zo’n 85 brommers toerden door Salland met een tussenstop op de Holterberg. De tentblijvers zijn zich ondertussen al aan het vermaken met kruisjassen of knikkeren en zo zijn we alweer bij de midzomerzonovergoten middag beland!

Foto’s staan (en komen, want ook de organisatie en redactie willen wel eens Midzomerfeest vieren) op midzomerfeest.nl en marienheemonline fotoalbum. Neem zeker een kijkje als u een onderdeel heeft gemist of nog wil nagenieten!

Deel dit via social media