Terwijl de kermis weer vrolijk door draait zijn er blijkbaar ook mensen die de fietstocht minder was bevallen. De belangstelling voor het Fiets Vouwen was wel erg groot, niet alleen bij pubiek maar ook bij de deelnemers. Met man en macht werd er gevouwen, gestampt en geduwd om zo’n fiets in een kliko te krijgen.

Of je gooit het peuterfietsje erin, maar daarbij snap ik wel dat de fietstocht van ’s morgens een beetje zwaar viel. Met al die fietsen mooi aan de kant – opgeruimd staat netjes! – was er tenminste weer goed ruimte voor het Bult Maken. Al deze activiteiten mochten zich verheugen op een grote schare publiek.

Onder het enthousiaste zonnetje werden de ruggen en de nekken natuurlijk wel een beetje nat met al dat vouw- en graafgeweld. Ook de kelen moesten nodig gesmeerd en gelukkig was er binnen in de tent nog genoeg in de tap èn stonden de Wetnecks te spelen! Deze Hillbillies uit Alabama speelden samen met Sander de beentjes van de vloer.

De boel wordt weer afgebouwd en afgebroken… 't is weer voorbij, dat mooie Midzomerfeest! Nog even terugkijken? Dat kan dankzij al onze hoffotografen en andere beeldmakers!  In vogelvlucht kijkt u hier, en op de site van het Midzomerfeest en marienheemonline's fotoalbum is alles ook nog eens te zien!

Deel dit via social media